Cauta carte / autor:    
CUM CUMPAR?        CUM PLATESC?        LIVRAREA        Despre ANTICARIAT        CONTACT     

Abonati-va la Newsletter!
Vreti sa aflati ce carti de psihologie apar? Newsletterul este trimis bilunar. Alerta este trimisa la fiecare carte noua.

E-mail: Abonare la:


Psihoterapie


Psihologie clinica


Psihologie practica


Psihologie educationala


Introducere in psihologie


Alte domenii ale psihologiei


Domenii conexe


Dictionare


Reviste si periodice


ANTICARIAT





93 TITLURI DISPONIBILE

39 TITLURI DISPONIBILE

178 TITLURI DISPONIBILE

15 TITLURI DISPONIBILE

Abonati-va la Newsletter!
Vreti sa aflati ce carti de psihologie apar? Newsletterul este trimis bilunar. Alerta este trimisa la fiecare carte noua.

E-mail: Abonare la:



      
Cum sa-ti schimbi mintea. Ce ne invata noua stiinta a psihedelicelor despre constiinta, moarte, adictie, depresie si transcendenta - Michael Pollan       Cum sa-ti schimbi mintea. Ce ne invata noua stiinta a psihedelicelor despre constiinta, moarte, adictie, depresie si transcendenta
de



Pret: lei        Avem aceasta carte in stoc



      



Editura: Publica
Colectia: Stiinta
Pagini: 536
   
Anul aparitiei: 2019
Editia originala: 2018
Traducere din limba engleza de Mihaela Sofonea
     
Coperta: Simpla (Paperback)
Dimensiuni: 145 mm x 205 mm
ISBN: 978-606-722-371-2

Michael Pollan

Michael Pollan este autorul cartilor Cooked, Food Rules, In Defense of Food si The Botany of Desire, toate bestselleruri New York Times.

Este profesor de jurnalism la Universitatea Berkeley si colaborator al New York Times Magazine.

Articolele sale despre alimentatie si agricultura au primit numeroase distinctii de-a lungul timpului, printre care Reuters/World Conservation Union Global Award pentru Jurnalism de Mediu, James Beard Award si Genesis Award din partea American Humane Association.

In 2010, revista Time l-a desemnat printre cei mai influenti o suta de oameni din lume.




Pagini din carte

      




Alte carti de acelasi autor

Dilema omnivorului. Patru feluri de mancare: o istorie naturala    Dilema omnivorului. Patru feluri de mancare: o istorie naturala

Pagini: 592 / Pret: 59.00 lei
Pentru fiecare masa, autorul reconstituie provenienta tuturor alimentelor consumate, dezvaluind componentele ascunse pe care le ingeram fara stirea noastra si explicand modul in care preferinta fata de anumite alimente reflecta mostenirea noastra ambientala si biologica






Copyright © 2008-2020 Catharsis Media. Toate drepturile rezervate.

TEL INFO - CONSUMATOR: 0800 080 999 - linie telefonica cu apelare gratuita | ANPC
Operator date personale inregistrat la ANSPDCP sub nr. 34250 din 24.02.2015